Ringar Hänge
av Gregory Pyra Piro

pryda med slingor sida

Piro Ringar Hänge 2963

sterlingsilver, 18 karat guld, turmalin, pärla

Smycken Konstnär Gregory Pyra Piro Ringar Hänge 8942

sterlingsilver, 18 karat guld, turmalin, granat, uvarovit

Smycken Konstnär Gregory Pyra Piro Ringar Hänge 2002

sterlingsilver, 18 karat guld, bärnsten, granat

Smycken Konstnär Gregory Pyra Piro Ringar Hänge 8956

sterlingsilver, 18 karat guld, citrin, granat, kristall

Smycken Konstnär Gregory Pyra Piro Ringar Hänge 8926

sterlingsilver, 18 karat guld, turmalin, ametist, akvamarin, kristall

Smycken Konstnär Gregory Pyra Piro Ringar Hänge 8981

sterlingsilver, 18 karat guld, turmalin, peridot, kristall

Nästa sida klicka här

Ring och Hänge Kombination, Unik Design smycken, Ring Hängsmycken Ringar Hänge av Gregory Pyra Piro, Konstverk, Konstsmycken, Originalverk av Konstnären

Gregory Pyra Piro Konst Smycken

Gregory Pyra Piro smycken är unika, handgjorda och enastående – och det är inte något vi bara säger. Visst finns det många vackra smycken att köpa. Jovisst, men ... vad sägs om smycken som innefattar en riktig konstnärs verk? Då menar vi en konstnärs faktiska verk - inte kopior av konstnärens verk.

Vår specialitet är att skapa exklusiv, elegant och helt unik konst i form av smycken. Du får inte tag på vår stil eller så här elegant coh unik konst någon annanstans. Ett smycke som är skapat som ett kreativt konsthantverk i original, istället för att bara vara funktionellt, stor prestige.

Alla våra konstverk är original. Vi mångproducerar inga smycken. Samtliga smycken är originalskapade av konstnären. Vi har inga tryckta planscher av teckningar och målningar, utan enbart original. Varje smycke levereras med en broschyr i fyrfärg tryckt på konsthantverks papper, där det beskrivs att smycket är ett originalverk av konstnären.

Bookmark Oss Å Fovoritt!

Om Konstnären Gregory Pyra Piro

Gregory Pyra Piro, en internationell smyckekonstnär visar för närvarande sina alster på museer som Malbork Slott Museum i Malbork, och Bärnsten Museum i Gdańsk i Polen. Han tidigare gjort smycken åt den svenska kungafamiljen, åt kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia år 1976, då hans verk visades på Tidö Slott i Tidö-Lindö, Sverige. Gregory har haft utställningar sedan 1970-talet fram till idag i hela Europa och USA. Gregory har fått sina smycken publicerade i ett flertal böcker, som utgivna i Tyskland, Polen, Storbritannien, Frankrike, etc. Vissa av hans senaste verk finns för närvarande i gallerior i USA. Hans verk i USA och Europa är några av de få rariteter som fortfarande görs av konstnären själv. Gregory Pyras smycken idag visar tydligt skillnaden mellan smyckeshantverk som är populärt i Storbritannien och USA, och hans egen smyckeskonst, då handgjorda smycken bara är just handgjorda mot att i konstsmycken skapar konstnären något utöver detta. Personer intresserade av Gregory's senaste originalverk kan kontakta konstnären.

Copyright © designerartjewellery.com